Traksi bestelbus: een innovatieve bestelbusverzekering

28 november 2023

Traksi's innovatieve bestelbusverzekering: veiligheid in rijgedrag, voordeel op premie!

In een tijd waarin bestelwagens een steeds belangrijker onderdeel vormen van ons wegennet, is de noodzaak van veilig en verantwoord rijgedrag cruciaal. Het AD meldt dat bestelwagens relatief gevaarlijk zijn, met een hogere kans op fatale ongelukken dan bij personenauto’s. Deze betrokkenheid bij ongevallen gaat gepaard met een groei in schadeongevallen, waarbij bestelwagens steeds vaker betrokken zijn.

Traksi erkent deze uitdagingen en heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor ondernemers met bestelbussen. Met een innovatieve verzekering die zakelijk rijgedrag koppelt aan de hoogte van de verzekeringspremie, stimuleert Traksi veilig en verantwoord rijden. Hierdoor kunnen zowel Traksi chauffeurs als bedrijven besparen op hun verzekeringspremie.

Deze vooruitstrevende aanpak is een primeur in Nederland en benadrukt het belang van bewust rijgedrag. De verzekeringstarieven worden bepaald aan de hand van geavanceerde rijgedragtechnologie, waardoor de premies eerlijk en transparant zijn. Zo kunnen ondernemers profiteren van een scherpe premie met uitstekende dekking.

Het is van groot belang dat ondernemers worden aangemoedigd om veilig te rijden. De doelgroep is vaak lastiger te bereiken met boodschappen over veilig rijgedrag. Traksi biedt een effectieve oplossing die aansluit bij de behoeften van deze groep ondernemers.

 

Traksi gelooft in een veilige en verantwoorde toekomst op de weg, waarbij ondernemers kunnen rekenen op eerlijke en passende verzekeringen. Ontdek wat traksi kan betekenen voor jou. Kijk ook op: www.traksibestelbusverzekeringen.nl voor meer informatie over de innovatieve bestelbusverzekering van Traksi.

Ontdek de busverzekering