Algemene voorwaarden

Een goede relatie begint met duidelijke voorwaarden

Traksi is een jong en dynamisch volmachtbedrijf gevestigd in De Bilt . Traksi houdt zich vooral bezig met het verzekeren van bijzondere risico’s in de Nederlandse en Duitse markt. De activiteiten van Traksi zijn voornamelijk te vinden in de Taxi en bestelauto markt.

 

  • We gebruiken de naam Traksi als handelsnaam omdat deze beter aansluit bij onze producten.
  • Traksi behandelt zelfstandig alle afgesloten verzekeringen als Gevolmachtigde van door de Europese en Nederlandsche toezichthouders gecontroleerde verzekeraars.
  • Wij zijn geheel zelfstandig. Wij hebben geen financiële banden met of verplichtingen aan verzekeraars en/of banken. Daarom hebben wij ook geen verplichtingen om met een bepaalde verzekeraar samen te werken.
  • Traksi heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (www.AFM.nl), is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (www.KiFiD.nl) en voldoet aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl)

WA

De WA-verzekering is de basisverkering die je verplicht bent te hebben voor een voertuig. Je bent hiermee verzekerd voor de schade die je aan een ander, of een ander voertuig toebrengt.

WA+ Volledig Casco

De WA+ volledig cascoverzekering is een uitbreiding op de basisverzekering. Hiermee ben je ook verzekerd voor de schade aan je eigen auto en bij diefstal of total loss.

Ongevallen inzittenden

Je inzittenden zijn bij Traksi standaard meeverzekerd. Je hoeft deze verzekering dan ook niet apart af te sluiten.
Jij rijdt met je inzittenden altijd verzekerd rond.

Voorwaarden