Vlooteigenaren

Taxiverzekering voor vlooteigenaren

Als vlooteigenaar heb je de afgelopen jaren te maken gehad met veel kostenverhogingen, waaronder die van de taxiverzekering.

Daarnaast zijn de keuzes en mogelijkheden voor het laten verzekeren flink beperkt geworden nu er minder aanbieders zijn en de voorwaarden om geaccepteerd te worden, zijn veranderd.

Wij geven jou de controle terug over je taxiverzekering en de hoogte van jouw maandelijkse premie.

Voor iedereen een passende premie

Bij Traksi krijg je een scherpe basispremie aangeboden. Na het afsluiten van de verzekering, laat je onze rijgedragtechnologie in de taxi’s inbouwen. Wanneer jouw chauffeurs beginnen met rijden, beginnen wij met meten.

De rijgedragtechnologie houdt een aantal gegevens bij, zoals snelheid, remgedrag en bochten. Dit rijgedrag resulteert in een maandelijkse score, die met een stoplichtsysteem in een oogopslag duidelijk maakt wat het effect is op je premie.

Een groene kleur betekent dat de chauffeurs netjes rijden en dat er korting op de basispremie verdiend zal worden. Rijden chauffeurs onveilig rond en kleurt het verkeerslicht rood? Dan zal de premie voor die maand hoger uitvallen. Blijft het verkeerslicht op de oranje kleur steken, dan betaal je de basispremie.

Bereken je premie

Technologie

Black box

In de verzekerde taxi’s worden zowel een black box als camera’s ingebouwd.

De black box meet het rijgedrag van chauffeurs en de camera’s leveren bewijsmateriaal bij een ongeval waarbij er een discussie is over de schuldvraag.

Camera's

De camera’s staan op de voor- en achterruit gericht en kijken met de chauffeur mee.

Bij een ongeval slaat de camera beelden op. Hierdoor kan de dader vastgesteld worden en zijn onnodige schadeclaims te voorkomen. Daarnaast bieden de camera’s extra veiligheid en bewijsmateriaal wanneer de taxi wordt beschadigd en de dader geen informatie achterlaat.

Fleetmanagementsysteem

Wij bieden iedere vlooteigenaar toegang tot het fleetmanagementsysteem.

Hierin is in realtime te zien waar de taxi’s uit jouw vloot zich begeven. De score voor het rijgedrag van de chauffeurs is hierin ook inzichtelijk. Je weet daarom iedere maand wat voor premie je kunt verwachten. Dit biedt overigens ook een goede mogelijkheid om het gesprek te openen over het rijgedrag van een chauffeur, mocht deze aanhoudend tegenvallen.

Korting op je verzekering

Je kunt bij Traksi korting krijgen op je verzekering. Maar is dit wel wel haalbaar? 

Gemiddeld rijdt zo’n 80% van onze klanten met de groene kleur (en dus met korting) rond.

Dit betekent dat vooral de besparingen voor vlooteigenaren snel op kunnen lopen.

Je bespaart door goed te rijden niet alleen kosten op de premie. Brandstofverbruik is lager en de kosten met betrekking tot onderhoud en slijtage van de taxi dalen door een verandering in het rijgedrag aanzienlijk.

Door de taxiverzekering voor een eerlijke prijs aan te bieden en goede chauffeurs met een mooie korting te belonen, stimuleren we een veiligere omgeving voor iedereen.

Download de brochure

Download de brochure

Veelgestelde vragen

Je vraag niet gevonden? Neem hier contact op!

Wat zijn de voordelen van Traksi?

Wat is er vernieuwend aan Traksi?

Waar kan ik de rijgedragtechnologie voor mijn taxi laten installeren?

Mag een andere bestuurder mijn taxi rijden?

Laat een bericht achter


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing

    Neem contact op

    Laat hiernaast een bericht achter, we zullen dan contact met u opnemen.

    Traksi is een handelsnaam van Bouy Underwriting Agency.

    Volg ons